Vocal

Josep Gispert Ciurana

Quan em van proposar formar part d’aquest projecte de protecció de les Illes Formigues, no vaig dubtar-ho i m’hi vaig implicar per dos motius principals:

–El primer, perquè crec que s’ha de donar suport a les iniciatives de conservació i protecció del medi natural a nivell global, i encara més si és una zona tant propera. Com molt bé sabem, l’espècie humana és la més perillosa i destructiva envers la natura: hem de mirar de posar-hi remei! He tingut la sort que, des de ben petit, he gaudit del nostre litoral, i puc dir que he crescut entre la platja de la Fosca, la platja de Castell, la Foradada, etc. Voldria que les properes generacions puguin seguir fruint d’aquest paratge en les mateixes, o millors, condicions que ho he fet jo.

–El segon, perquè, com a empresari hostaler que sóc, veig molt positiu tot el que sigui un reclam turístic sostenible i de qualitat, que de ben segur ajudarà a desestacionalitzar la temporada. Proposar als nostres clients activitats aquàtiques en una àrea controlada, amb molta fauna i flora, ens posicionaria com a un destí  amb un valor afegit.

No crec que les meves paraules hagin de convèncer ningú, ja que les raons per les quals hem de protegir aquesta zona cauen pel seu propi pes!  Estic segur que entre tots tindrem èxit i  aconseguirem aquest propòsit; i tant de bo en vinguin molts altres al darrere!