Sortida Snorkel a les illes Formigues

“El passeig de l’ecòleg per les praderies submarines”

Sortida de Descoberta Marítima a les Illes Formigues

Dia: 30 d’agost

Punt de Trobada: Port Marina Palamós – Diving Center Palamós
Hora de Trobada: 15:00h
Hora de Sortida: 16:30h

Lloc de l’Activitat: Entorn de les Illes Formigues

Objectiu de l’Activitat: Aprendre a Estimar i Protegir el Nostre Entorn

PLACES EXHAURIDES

Recorda demanar la teva samarreta de les Illes Formigues al acabar l'activitat

Amb l’organització conjunta de l'Ajuntament de Palamós, el Departament de Medi Ambient

Preguntes freqüents

Objectiu de l'Activitat:

Coneixement i Connexió amb el Mar

L’objectiu d’aquesta emocionant activitat és doble: aprendre i connectar.

Aprendre a Conèixer: A través d’una immersió amb snorkel, explorareu les aigües cristal·lines que envolten les Illes Formigues. Tindreu l’oportunitat de descobrir les meravelles ocultes i comprendre la fragilitat i la diversitat de les espècies que l’habituen.

Connexió amb el Mar: Més enllà de l’exploració, aquesta sortida busca establir una relació profunda amb el nostre mar. Us convidem a connectar amb la seva grandesa, a sentir la seva pulsió i a percebre la seva importància per a la vida al planeta.

A través d’aquesta connexió, prenem consciència de la responsabilitat compartida que tenim en la seva preservació.

 Conxi Rodríguez com a guia: Amb anys d’experiència en la recerca i la conservació marina, Conxi ens portarà al cor de la vida submarina de les Illes Formigues. La seva passió, el seu coneixement i la seva dedicació fan d’ella una guia excepcional que us conduirà a través d’una experiència inoblidable.

Edat Mínima i Acompanyament

L’activitat és adequada per a participants a partir de 8 anys. Per la seguretat dels més petits, els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Què hem de portar?

És important estar ben preparats per a aquesta aventura marítima.

Assegureu-vos de portar un banyador, tovallola i crema protectora.

Porteu també una ampolla d’aigua per mantenir-vos hidratats.

Si teniu les vostres olleres amb tub i peus d’ànec, és ideal per a la sessió d’snorkel, però si no en teniu, no us preocupeu, us en podem deixar.

L’objectiu és que gaudiu al màxim d’aquesta experiència i estigueu ben equipats.

Finalitat de la donació

Per tal de sostenir aquestes iniciatives i contribuir a la preservació del medi marí, us convidem a fer una donació de 5 € a l’associació Amics de les Illes Formigues.

Cada euro que aporteu ens permet avançar en la protecció i el manteniment del nostre entorn, així com continuar desenvolupant aquestes inestimables activitats.

A més, volem impulsar mobilitzacions per promoure l’adopció de totes les mesures possibles destinades a millorar les condicions actuals de conservació.

Per donar un parell d’exemples concrets, estem treballant per aconseguir l’ampliació de la depuradora de Palamós per garantir una depuració adequada de les aigües residuals durant l’estiu. També estem advocant per la instal·lació de boies ecològiques en les zones de fondeig més apropiades dins la zona del PEIN, amb l’objectiu de prevenir la degradació dels fons marins.

La vostra col·laboració és essencial per fer realitat aquestes iniciatives i protegir el futur del nostre estimat entorn marí. Gràcies per unir-vos a aquesta causa.

Gràcies

Aquesta sortida no seria possible sense la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i Dive Center Palamós.

Contacte

JOSEP PLA, Nº 43

17230 SANT JOAN DE PALAMOS – Girona

Socis@amicsdelesillesformigues.com