ArticlesLes Illes FormiguesNoticies

Observadors del Mar presenta el primer programa de ciència ciutadana marina

Observadors del Mar presenta el primer programa de ciència ciutadana marina

Observadors del Mar comença una nova etapa en aliança amb el major projecte de conservació marina a Europa, el LIFE INTEMARES, coordinat per la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Aquesta aliança permetrà el desenvolupament del primer programa de ciència ciutadana marina a nivell espanyol ampliant projectes i activitats.

A més, llançarem la nova web-app, desenvolupada amb el suport de la FECYT, que incorpora la nova imatge, millora les funcionalitats i proporciona una major interactivitat entre els usuaris mantenint l’essència de la ciència ciutadana.  

El proper 19 de setembre, a les 19: 00h a l’ICM-CSIC , serà l’ocasió perquè tots els que formem la comunitat d’Observadors del Mar ens reunim per començar junts aquesta nova etapa.

Un moment de trobada entre observadors, observadores, Observatoris Sentinella, associacions, organitzacions i membres de l’equip científic.

El dissabte 21 de setembre continuarem amb activitats a Palamós: al matí sortirem a la mar amb un Observatori Sentinella i, a la tarda, estarem al Passeig del Mar amb una mostra de projectes per a tots els públic

Envia la teva opinió