Revista Junta d’Arbres: segona edició

Amb motiu de la segona edició de la revista Junta d’Arbres, la qual és produïda per l’Associació Junta d’Arbres de Calonge i Sant Antoni, Amics de les Illes Formigues va participar-hi amb un article de la nostra presidenta Isabel Ruiz i Margalef.

 

En aquest article, titulat “Els amics de les Illes Formigues”, es parla sobre la situació crítica que viu l’Empordà, però també de l’esperança que s’ha de tenir en aquesta lluita per millorar la convivència amb el medi ambient, que ens inclou a tots.

 

Aquesta esperança i ganes de treballar passen pel reconeixement de casos d’èxit i per la col·laboració amb altres entitats que tenen en comú la contemplació d’indrets únics i amb les quals compartim valors i objectius. Un clar exemple és l’Associació Junta d’Arbres de Calonge i Sant Antoni, els qui, a més de la seva tasca en pro de la preservació de la natura a partir d’accions directes, han creat aquesta interessantíssima revista: un espai on la cultura i la divulgació científica responsable convergeixen.

 

REVISTA JUNTA D'ARBRES

Envia la teva opinió