NoticiesSobre l'Associació

Amics de les Illes Formigues busca socis

per 22 agost, 2016 desembre 18th, 2016 No hi ha comentaris encara
Amics de les Illes Formigues busca socis

Ràdio Palamós 17/08/2016 Medi Ambient

Perfil de les illes Formigues, en el litoral de l’Espai d’Interès Natural Castell-Cap Roig.

L’associació Amics de les Illes Formigues ha iniciat una campanya de captació de socis, amb l’objectiu d’obtenir suport per tirar endavant els seus projectes. La nova entitat es va presentar en públic fa tres setmanes per treballar per la protecció dels valors naturals del nostre litoral, especialment del tram de costa que inclou les illes Formigues.

L’associació és conscient que són els propis valors paisatgístics i ambientals d’aquest entorn els que atrauen l’atenció del públic que, en alguns moments per excés, acaba posant en risc aquests valors. Amics de les Illes Formigues creu que l’activitat turística i la conservació del medi han de conviure. Per això demana que les administracions competents regulin aquesta relació amb les eines legals que ja existeixen com és el cas del Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya. L’entitat vol fer de grup de pressió en aquest sentit i conscienciar tothom del valor del nostre entorn natural i de la necessitat de protegir-lo. Jordi Sistach és el president d’Amics de les Illes Formigues.

Per promoure actuacions destinades a la protecció del litoral es necessiten recursos. Per això Amics de les Illes Formigues ha començat una campanya de captació de socis. Hi ha una quota bàsica de soci col·laborador, de 10 euros, i una de soci protector, de 100 euros. A partir d’aquesta xifra, les aportacions ja seran del rang de soci mecenes. Totes aquestes quotes són anuals. A més, qui simplement es vulgui afegir al grup com a soci amic, ho pot fer sense cap cost. El col·lectiu conservacionista, de fet, ja disposa també d’un perfil a la xarxa social Facebook i convida tothom a fer-s’hi amic.

Envia la teva opinió