ActualitatNoticies

La confraria de pescadors de Palamós vol posar fi al frau de la gamba

per 14 agost, 2016 desembre 18th, 2016 No hi ha comentaris encara
La confraria de pescadors de Palamós vol posar fi al frau de la gamba
Els elevats preus als que s’arriba a pagar per la gamba de Palamós estan del tot justificats si tenim en compte el tractament que aquesta rep des que és pescada fins que arriba a port. Aquesta marca de garantia de qualitat la fa única al món i és per això mateix que des de Palamós troben injust i sancionable el fet que peixaters, restaurants o altres establiments venguin gamba de fora al preu de la de Palamós, doncs la de fora no està tractada amb la mateixa cura.

Ja fa temps que dura aquest frau i per això els mateixos pescadors i l’Ajuntament de Palamós, que n’és el màxim responsable, volen posar fil a l’agulla per aturar aquest acte injust que cometen molts restaurants i establiments d’arreu que venen gamba de fora sota el nom de gamba de Palamós i, per tant, la cobren al preu de la gamba estrella.
A partir de setembre ambudes entitats es posaran a treballar per redactar un reglament sancionador per poder multar a tots aquells establiments que venen gamba al preu de la de Palamós.
Com és habitual, el mes d’agost el preu de la gamba de Palamós es dispara igual que passa en l’època de Nadal, ja que hi ha més demanda del producte i això provoca que, de retruc, aquells que cometen el frau també tinguin més guanys.

Envia la teva opinió