ArticlesSobre l'Associació

FES-TE AMIC, NO COSTA RES !!!

per 13 agost, 2016 desembre 18th, 2016 2 comentarios
FES-TE AMIC, NO COSTA RES , Què podem fer?

L’ ecosistema de les Illes Formigues es troba en un estat d’extrema fragilitat, i  ja és l’hora de posar el nostre granet de sorra perquè aquesta zona esdevingui allò que mereix ser: el nostre petit gran paradís.

Ens agradaria molt que pugessis a aquest vaixell i ens acompanyessis en aquest viatge, perquè no dubtem que estàs d’acord amb la necessitat d’aturar el deteriorament d’un lloc tan proper i especial per a tots.

Què podem fer?

 

 • Lluitar perquè s’adoptin totes les mesures possibles per a millorar les condicions actuals de conservació. Per posar alguns exemples, demanar que la depuradora de Palamós sigui ampliada per a garantir la correcta depuració de les aigües residuals en temps d’estiu, demanar la instal·lació de boies ecològiques en les zones de fondeig de tot el territori per a evitar la degradació dels fons marins.
 • Lluitar perquè, a la nostra zona, es compleixin les normatives reguladores de la pesca professional i esportiva.
 • Contribuir a la conservació d’aquest entorn per a poder llegar-lo en les millors condicions possibles als nostres descendents .
 • Conscienciar a la ciutadania de que tots podem contribuir a la preservació de l’entorn.
 • Ordenar tots el usos per evitar els abusos i garantir-ne la seva sostenibilitat.
 • Ser un referent per a la ciutadania, de manera que totes les persones puguin adreçar-se a nosaltres per qualsevol qüestió de millora de la conservació del nostre medi natural.
I tots aquells punts que acordem i puguin millorar el nostre entorn.
Cuidant aquest espai, cuidem també el futur de la nostra costa i el de tots nosaltres.

Fes-nos costat i fes-te membre dels “Amics de les Illes Formigues”.

No costa res!

clica aquest enllaç i FES-TE AMIC

2 comentarios

 • Carles Martinez Puig ha dit:

  Fer cumplir la normativa correspon a l´Adminisració .En quan a les boies hi ha dues problemàtiques.Les boies il.legals que posen els centres d´inmersió i que usen de manera autoritaria i la masificació de camps d´ancoratge en diversos llocs del litoral.
  Posar boies a les formigues…? Home si s´en posen 10 i s´hi pot amarrar qualsevol no te gaire sentit no? I si el nombre de boies ès de 300 potser el que passa ès que algú hi veu negoci..?En qualsevol cas la decisió no es prendra sense valorar els interesos de tots els usuaris i això em fa pensar que el nombre de usuaris ès molt elevat, i els seus interesos molt diversos.

  • IllesFormigues ha dit:

   La nostra intenció és que l’administració faci complir el PEIN, i tal com dius, tenir en compte els usuaris i els seus diversos interessos.
   Com? posant sobre la taula les nostres opinions, tal com has fet!
   Gràcies per exposar el teu bon criteri.

Envia la teva opinió