ActualitatNaturalesaNoticies

Projecte Medfish

per 2 agost, 2016 desembre 18th, 2016 No hi ha comentaris encara
Projecte Medfish

World Wildlife Fund (WWF) i  Marine Stewardship Council (MSC) s’han unit per desenvolupar el Projecte Medfish, el seu objectiu és utilitzar l’estàndard MSC com a eina per desenvolupar un anàlisi exhaustiu i rigorós de l’estat de les pesqueries claus de Mediterrani a Espanya i França, amb la finalitat d’impulsar millores en la gestió i la sostenibilitat.

La pesca de la Gamba de Palamós ha estat seleccionada  per aquest estudi segons els criteris definits per MSC i WWF junt amb el grup consultiu creat en el marc del projecte.  Entre els criteris de selecció definits s’ha destacat la motivació i compromís de les flotes per implementar millores de sostenibilitat.  També s’ha buscat que les pesqueries escollides siguin representatives de la regió respecte a la diversitat d’espècies, a la varietat d’arts de pesca utilitzats i a la distribució geogràfica en la costa mediterrània.

Els resultats d’aquestes pre-evaluacions seran publicats a principis de 2017 i permetran començar a elaborar els plans d’acció en col·laboració amb la flotes i altres grups d’interès.

 

Si voleu estar informats de l’estudi cliqueu aquí!

Envia la teva opinió