Taula rodona sobre Turisme Sostenible- Palamós – Costa Brava

 

El dijous, 23 de novembre, es va celebrar la taula rodona sobre turisme sostenible a l’Espai del Peix de Palamós.

Samuel Reyes, adjunt de direcció de l’Agència Catalana de l’Aigua explicà el sentit d’aquesta entitat, la problemàtica que comporta abastiment d’aigua a les diferents zones i en especial a la Costa Brava, les diferents alternatives previstes en el reaprofitament de l’aigua i els projectes en estudi i futur desenvolupament.

Enric Caner, Cap del Departament d’Educació Ambiental de Badalona analitzà l’evolució del turisme al llarg dels darrers anys, la seva repercussió en el paisatge i els perills de la pressió humans sobre un entorn paisatgístic i biodivers que perd la seva personalitat per adquirir trets similars. Tot plegat un repte per la nostra consciència i intel·ligència.

Després de la seva intervenció seguí un col·loqui molt ben dirigit pel periodista Francesc Sánchez Carcassés.

Els assistents van poder esbrinar que passa amb les aigües pluvials a Palamós, quines són les solucions que s’estan estudiant i quan es té previst aplicar-les, també es va treure l’entrellat sobre la disminució de musclos a la nostra costa.

Amics de les Illes Formigues agraeix a tots tres la seva desinteressada intervenció i la presència del nombrós públic que segur amb atenció tota l’estona i espera haver contribuït a augmentar la conscienciació del deure que tenim de vetllar pel nostre patrimoni.

 

Envia la teva opinió