ActualitatLes Illes FormiguesNoticies

Concurs de vídeos submarins, FOTOVIDEOSUB

per 11 agost, 2019 agost 13th, 2019 No hi ha comentaris encara

El 12 d’agost, a les 19.00, en el Teatre Municipal de Palafrugell, es projectaran els vídeos finalistes i guanyadors de l’edició 2019 del popular concurs de vídeos submarins, FOTOVIDEOSUB. Després de la projecció, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, en aquesta 3a edició, FOTOVIDEOSUB disposa d’un marc únic per a posar en valor el magnífic treball dels participants, el Teatre Municipal de Palafrugell amb capacitat per a 470 persones (302 en platea i 168 a l’amfiteatre).

FOTOVIDEOSUB és un concurs dividit en etapes: primer es van seleccionar els millors vídeos, d’entre un total de 230 vídeos rebuts, per passar a la següent fase. Durant els mesos de juny i juliol, i de forma on line, van ser valorats pel jurat popular que finalment va seleccionar als 15 participants que passen a la final, i per acabar és el jurat professional qui ha de seleccionar als vídeos guanyadors.

Durant la projecció del dia 12 d’agost, FOTOVIDEOSUB anirà revelant les posicions finals, ordenats de menys a més vots, acabant amb la projecció dels vídeos guanyadors en les diferents categories, millor vídeo segons el jurat popular, millor vídeo de la Costa Brava i millor vídeo de la categoria general.

Una edició més, FOTOVIDEOSUB compta amb la col.laboració de l’associació Amics de les Illes Formigues, amb qui comparteix l’objectiu de conscienciar a tothom la necessitat de preservar el nostre patrimoni natural.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, encara que hi ha places limitades. Anima’t a descobrir vídeos increïbles del fons del mar!

 

Envia la teva opinió