Port-de-Palamós-Temporal-Gloria

Sabies que el canvi climàtic ja està modificant el medi marí, i ho continuarà fent cada vegada més a les properes dècades?

 

Augmenta la temperatura de l’aigua i l’acidifica, modifica els corrents marins i l’onatge, i altera la presència i la intensitat de fenòmens extrems com les onades de calor marines o les tempestes, entre d’altres efectes.

Sabies que aquests canvis perjudiquen clarament habitats com els coral·lígens o les zones amb posidònies, i que inclús les platges, tal i com les coneixem ara, es veuran afectades?

Davant d’aquesta situació, urgeix portar a terme un Pla d’Adaptació al Canvi Climàtic.

I necessitem la teva participació, la teva opinió és vital en aquest debat crucial que ens afecta a tots i totes.

A la plataforma participa.gencat.cat s’ha iniciat el Procés participatiu per a l’elaboració dels Pla d’adaptació al Canvi Climàtic a l’àrea marina protegida del Litoral del Baix Empordà.

Hi trobareu informació d’interès, espais de debat i la possibilitat de participar a sessions participatives.

  1. Accedeix a l’enllaç del projecte participatiu:

https://participa.gencat.cat/processes/canviclimaticbaixemporda

  1. Consulta la gravació de les sessions ja fetes i apunta’t a les següents. Cal inscripció prèvia, si no us funciona l’enllaç del portal, podeu apuntar-vos-hi a través d’aquest: https://forms.gle/HDZ39qdP1sEnS57c7).
    Recordeu: la propera sessió serà dijous, 30 de setembre, a les 17.30h.

Comptem amb tu!

Pretenem conscienciar a tothom que cal preservar el nostre patrimoni natural, i en concret, el tram de costa situat entre el Ullastres i cala Castell, i que inclou les illes Formigues.

Envia la teva opinió